Доброй ночи. Такая тема, какие сейчас цены на недвижимость за рубежом? Где можно проконсультироваться?
цены на недвижимость
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-30 18:24:48
ну в любом агентстве которое занимается именно продажей недвижимости за границей, сейчас таких агентств очень и очень много
Поделиться32023-04-30 21:03:50
Привет. Я купил квартиру в Алании через агентство hayatestate у них реально много различных вариантов и самые адекватные цены на недвижимость за границей. С документами помогу, с оформлением тоже. Так что смело можете к ним обращаться и ни о чём не переживать.
Поделиться42023-05-12 15:33:25
отіла б дізнатися, якого забудовника і ЖК ви порекомендуєте для того, аби купити квартиру в Івано-Франківську? Я просто зовсім не знаю на що звертати увагу при виборі та хочу бути впевнена у своєму виборі. Буду вдячна за будь-яку допомогу та пораду!
Поделиться52023-05-12 15:44:34
Я рекомендую звернути увагу на житловий комплекс SKYGARDEN і там переглянути квартири в Івано-Франківську https://blagodeveloper.com/projects/skygarden/ . Цей ЖК розташований у зручному місці та має високу якість будівництва та відмінні умови для життя, де затишно буде не лише молодим, а й літнім людям, адже поруч є все, що потрібно для повноцінного життя. А ще тут є неймовірний вид на місто та гарне планування квартир.