Привіт, друзі! Можете порекомендувати, що найкраще купити на подарунок дитині? Хлопчик, йому 5 років, і я не знаю, що вони найбільше люблять. Я хочу вибрати щось оригінальне і цікаве, щоб порадувати малюка.
Вибір подарунка для дитини
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-21 07:46:56
Я вважаю, що найкраще купити щось, що допоможе дитині розвиватися. Наприклад, конструктор або головоломку. Я колись купила своїй племінниці набір магнітних блоків, і вона просто обожнює їх.
Поделиться32023-04-21 07:47:07
Я думаю, що ігри для розвитку дрібної моторики теж відмінний вибір. Можна купити набір пластиліну або розмальовку з олівцями. Я купив своїй дочці великий набір маркерів і альбом для малювання, вона завжди дуже рада, коли їй купують нові кольори.
Поделиться42023-04-21 07:47:27
Доброго дня. Я б порадив вам купити дитячу м'яку іграшку Unique Living пудель білий https://zelena.ua/podarki/detyam.html Вона підійде як для хлопчиків, так і для дівчаток у віці від 5 років і старше. Коли даруєш дитині м'яку іграшку, то частіше за все, вона нею грається кожного дня, а інколи й засинає разом. Ми свому Марку також дарили таку іграшку, то чесно кажучи, він залишився задоволений.
Я думаю, що ваш подарунок буде найулюбленішим на день народження
Отредактировано Brown bear (2023-04-21 07:48:04)
Поделиться52023-04-27 21:15:55
Привіт, друзі! Можете порекомендувати, що найкраще купити на подарунок дитині? Хлопчик, йому 5 років, і я не знаю, що вони найбільше люблять. Я хочу вибрати щось оригінальне і цікаве, щоб порадувати малюка.
Доброго дня, мені теж нещодавно довелось вибирати подарунок для похресника приблизно такого ж віку, теж довго думала і обирала, в результаті вирішила купити дитині піньяту https://led-show.com/pinyata/ це така куля-сюрприз, всередині якої різноманітні подаруночки, типу солодощів, маленьких іграшок, наприклад конструктор можна туда покласти, взагалі що завгодно. Моєму похреснику дуже сподобалась така розвага, тому і вам рекомендую!
Отредактировано Олена (2023-04-27 21:23:00)