Молодежный форум и все все все

Объявление

чуваки и чувихи!!! весна уже постучалась к нам в двери!!! улыбнитесь ей!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Масажер для шії

Масажер для шії

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Я шукаю поради щодо масажера для шиї. Я працюю в офісі весь день і моє тіло часто відчуває напругу. Які моделі рекомендуєте і на що потрібно звернути увагу при виборі?

0

2

Також працюю в офісі і знаю, наскільки важко підтримувати хорошу поставу і не відчувати біль у шиї. Я нещодавно придбав масажер для шиї і це був найкращий вибір, який я коли-небудь робив. Він допоміг зняти напругу і біль, тому я можу працювати комфортніше. Я б рекомендував звернути увагу на масажери зі швидкісними настройками і різними режимами масажу.

0

3

Я теж розглядаю можливість придбання масажера для шиї, але мені хотілося б знати більше про те, які особливості враховувати при виборі. Які матеріали найкращі для масажера і які функції потрібні для досягнення найкращих результатів?

0

4

Вольный написал(а):

Привіт всім! Я шукаю поради щодо масажера для шиї. Я працюю в офісі весь день і моє тіло часто відчуває напругу. Які моделі рекомендуєте і на що потрібно звернути увагу при виборі?

Сам користуюсь масажером для шиї і можу порадити модель "SKG 4098 white". Вона має 3 масажних вузлів, різні режими масажу, можливість нагріву та автоматичного вимкнення через 20 хвилин використання.
Крім того, вона легка та зручна використанням, що робить її ідеальним варіантом для дому і офісу. Такий масажер https://allo.ua/ua/massazhery/ замовляв на сайти Алло, по довольно доступній ціні.
Тому, якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від масажу шиї, рекомендую спробувати "масажер який я вам порадив.
https://skr.sh/i/140323/TM7oNbba.jpg

0

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Масажер для шії

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz