Молодежный форум и все все все

Объявление

чуваки и чувихи!!! весна уже постучалась к нам в двери!!! улыбнитесь ей!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Інтернет магазин чоловічої взуття

Інтернет магазин чоловічої взуття

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мені потрібно купити нове взуття, старе вже злегка ізносилося. Зараз вибираю собі кросівки для бігу та шкіряні туфлі, буду дуже вдячний якщо хтось із вас порадить мені перевірений онлайн магазин.

0

2

Замовляти взуття в онлайн магазинах — це погана ідея, ось скажіть як ви її мірятимете, адже цим цим займатися не зовсім зручно. Моя думка краще вже пройтися в торговий центр, може, навіть не в один.

0

3

Дякую за допомогу, але в магазинах досить великі ціни, мені доведеться віддати стать своєї зарплати. Я все-таки зачекаю кілька днів, якщо до вихідних ніхто не відповість, тоді піду магазином.

0

4

Я тут новенька і в мене виникло питання, до якого я б не хотіла ставитися легковажно. Давайте поговоримо про взуття. Не про будь-яке, а про дійсно якісне, що могло б стати перлиною у вашому гардеробі. Мені потрібно взуття, яке би поєднувало в собі стиль, комфорт і довговічність. Я вважаю, що кожна деталь в нашому образі говорить про нас багато, а якісне взуття – це основа основ. Можливо, хтось може порадити місце, де можна придбати таке чудо? Цікавлять як жіночі, так і чоловічі варіанти, адже хочу здивувати подарунками і свою половинку.

0

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Інтернет магазин чоловічої взуття

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz