Я тут трохи захворів. Застуда. А може й грип - хто його там розбере.
Але більше всього мене турбує температура. Висока, більше 38,5. Та проблема у тому, що не хоче збиватися. Пью ацетилсаліцилову кислоту - впаде на декілька поділок, й не з місця. Що робити?
Як збити температуру?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-12-19 01:58:19
Поделиться22022-12-19 02:02:00
Якщо висока температура та не збивається - треба викликати швидку. До речі, вони на такі виклики виїжджають.
Може, приїдуть та уколють щось від температури. У них є свої методи.
Поделиться32022-12-19 02:05:03
Дякую за відповідь. Але ж не можу я декілька разів на день швидку викликати. Зараз же є багато препаратів від температури. Може хтось у цьому більш-менш розбирається та може щось порадити від температури?
Поделиться42022-12-19 02:13:49
Я тут трохи захворів. Застуда. А може й грип - хто його там розбере.
Але більше всього мене турбує температура. Висока, більше 38,5. Та проблема у тому, що не хоче збиватися. Пью ацетилсаліцилову кислоту - впаде на декілька поділок, й не з місця. Що робити?
Кожен, хто має відношення до медицини, знає, що при вірусних захворюваннях взагалі погано збивається температур
Препаратів від температури https://apteka-ds.com.ua/catalog/prepar … emperatury багато. Але саме при вірусних інфекціях не усі вони підходять. Кожен препарат від температури має свій механізм дії. Не буду вам пояснювати основи формацевтики - це дуже складно. Просто скажу, що при грипі, застуді та інших вірусних захворюваннях краще за все приймати саме парацетамол.