Шукаю інтернет магазин медтехніки та аксесуарів, бо купувати місцевих аптеках немає ніякого бажання - там все дуже дорого. Мені потрібні якісні еластичні бинти та ще декілька дрібниць. Хто може порадити?
Де можна купити якісний еластичний бинт?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-03 12:08:36
Я теж в аптеках вже давно нічого не купую, крім самих необхідних медичних препаратів. Зазвичай в аптеках дуже накручують ціни, зіштовхувався з цим не один раз, тому тепер обхожу їх стороною. Навіть на таких дрібницях, як якийсь еластичний бинт, вони роблять націнку в 100 або 200 відсотків.
Поделиться32022-12-03 12:09:26
Ви мабуть не врахували пересилку - послуги пошти теж вартують грошей. До вартості товару додайте вартість пересилки, вийде те на те. Тому навіщо заморочуватися, якщо можна піти та вибрати необхідне.
Поделиться42022-12-03 12:12:08
Шукаю інтернет магазин медтехніки та аксесуарів, бо купувати місцевих аптеках немає ніякого бажання - там все дуже дорого. Мені потрібні якісні еластичні бинти та ще декілька дрібниць. Хто може порадити?
Нещодавно купував собі еластичний бинт https://www.medtechnika.com.ua/ua/bynty/ в цьому магазині, ціна та якість мене цілком задовольнила. Звісно що купувати через інтернет набагато дешевше. Крім того, в цьому інтернет-магазині є в наявності безліч різної медичної техніки та засобів. Всім своїм знайомим я раджу купувати саме тут, бо в якості впевнився не один раз.
Бинти в мене довговічні, користуюся ними дуже часто, коли вони і досі не втратили своїх якостей. Ніби щойно куплені. Тому спокійно можете замовляти на цьому сайті.