Друзі, як ви вважаєте, чи зможу я придбати смарт-часи у день чорної п'ятниці? Які будуть скидки та де найкраще здійснити покупку? Мене дуже мучити ці питання, надіюсь на них хтось відповість.
Отредактировано Вольный (2022-11-18 16:38:17)
Молодежный форум и все все все |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Умные часы на черную пятницу
Друзі, як ви вважаєте, чи зможу я придбати смарт-часи у день чорної п'ятниці? Які будуть скидки та де найкраще здійснити покупку? Мене дуже мучити ці питання, надіюсь на них хтось відповість.
Отредактировано Вольный (2022-11-18 16:38:17)
Може краще просто дочекатися дня знижок, потім уже шукати розумний годинник по всіх магазинах побутової техніки міста. Ще як варіант можна шукати знижки на розумний годинник в інтернеті, оформить замовлення та бігти до магазину.
Та я цього дня працюю, у мене дуже багато часу не буде. Я спробую дочекатися відповіді від форумчан, потім 25 листопада, відпрошусь на пару годин з роботи, схожу в магазин і куплю розумний годинник.
У вас є на прикметі певна модель смарт годинника або хоча б виробник? Просто моя думка знижки на таку техніку будуть у будь-якому випадку, тільки не на всі моделі. Вам просто потрібно відвідати інтернет магазин Комфі, у них завжди багато хороших знижок на чорну п'ятницю https://comfy.ua/ua/black-friday.html спочатку рекомендую прочитати статтю, потім переходити до перегляду товарів.
Раджу вам звернути увагу на лінійку розумного годинника від виробника Амазфіт, ціни цілком доступні та й характеристики непогані.
Отредактировано yojeca (2022-11-18 17:20:03)
Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Умные часы на черную пятницу