Молодежный форум и все все все

Объявление

чуваки и чувихи!!! весна уже постучалась к нам в двери!!! улыбнитесь ей!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Порадьте мені онлайн вітрину у Львові

Порадьте мені онлайн вітрину у Львові

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Завтра ввечері в ресторані мені потрібно буде подарувати квіти своїй дівчині, я не маю часу ходити по квіткових бутіках. Тому форумчани мені потрібна ваша допомога, порадьте мені магазин квітів з доставкою по місту Львову.

0

2

Так що подивіться на Google Maps, там, напевно, є номери телефонів і можна почитати відгуки. Мені здається тут нічого путнього не пишуть, ну якщо цікаво, я купую квіти на piazza del duomo, але доставки у них начебто немає.

0

3

Дякуємо за пораду, ну сьогодні перед сном спробую відкрити інтернет, щоб подивитися відгуки та телефони. Я просто все ще сподіваюся, що дадуть мені гарну пораду, такий варіант найкращий для мене.

0

4

Doni написал(а):

Завтра ввечері в ресторані мені потрібно буде подарувати квіти своїй дівчині, я не маю часу ходити по квіткових бутіках. Тому форумчани мені потрібна ваша допомога, порадьте мені магазин квітів з доставкою по місту Львову.

Ну може моя порада здається буде вам корисною, ось хороший інтернет-магазин якій здіюснює доставка квітів у Львів https://kvitna.ua/ природно, у них є оффлайн точка. Магазин здійснює доставку по всьому Львову, але спочатку потрібно вибрати потрібний варіант на сайті.
Квітів у тебе багато, дружину можна балувати та на кожне свято дарувати новий варіант. Хоча я дарую своїй дівчині квіти без приводу, щоб зробити зі звичайного дня свято.
Квіти дуже високої якості, вони приносять вам свіжий продукт, який може простояти у вазі кілька днів.
https://i.postimg.cc/vmkhhTtz/image.jpg

Отредактировано yojeca (2022-09-08 20:53:01)

0

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Порадьте мені онлайн вітрину у Львові

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz