Молодежный форум и все все все

Объявление

чуваки и чувихи!!! весна уже постучалась к нам в двери!!! улыбнитесь ей!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Хочу замовити отруту для мишей

Хочу замовити отруту для мишей

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт усім! Зіткнувся з проблемою в будинку - миші якось знайшли шлях до нас, і тепер потрібно терміново щось зробити. Думаю, замовити отруту для мишей, але в інтернеті так багато варіантів, що я в повній розгубленості. Можливо, хтось може підказати, де найкраще замовити і які відгуки у вас щодо цього? Заздалегідь дякую за будь-які поради!

0

2

Привіт! Я недавно стикався з такою ж проблемою і знайшов чудове рішення. Рекомендую купити ультразвуковий відлякувач гризунів https://nasekomym.net/uk/borotba-z-gr-z … -gryzuniv/ де можна замовити не тільки отруту, а й ультразвуковий відлякувач для мишей. Плюси в тому, що вони діють на гризунів без хімії, не становлячи загрози для домашніх тварин і людей. Мій досвід із використанням ультразвукових відлякувачів був позитивним - миші зникли, і більше не спостерігаються жодні сліди їхньої присутності. Сподіваюся, це допоможе і вам!

0

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » В чудном городке... » Хочу замовити отруту для мишей

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz