Молодежный форум и все все все

Объявление

чуваки и чувихи!!! весна уже постучалась к нам в двери!!! улыбнитесь ей!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » Rock » про ноутбук ASUS

про ноутбук ASUS

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт, хлопці! Я хотів би обговорити про ноутбук ASUS, оскільки сам ним користуюсь і вважаю його дуже надійним і потужним пристроєм. Моя модель - ASUS ROG Strix G15. Чи користаєтесь ви якими-небудь ноутбуками цієї компанії?

Отредактировано redvelvet (2023-08-01 07:26:56)

0

2

я как раз присматриваю

0

3

Привіт! Так, я також маю ноутбук ASUS, модель VivoBook. Загалом, вражений його якістю і продуктивністю. Мені сподобалась його стильна та легка конструкція, а також гарне розташування портів. Це вже другий мій ноутбук від ASUS, і я задоволений їхніми продуктами. По-перше, ця компанія відома своєю надійністю та довговічністю пристроїв. Мій ASUS VivoBookA має потужний процесор і графічну карту, що дозволяє мені легко впоратися з вимогливими завданнями, такими як ігри або редагування відео. Крім того, система охолодження працює ефективно, запобігаючи перегріванню ноутбука під великим навантаженням. Так що раджу вам купляти тут https://www.moyo.ua/noutbuk_asus_vivobo … 39676.html кращу техніку.

0

4

Погоджуюсь. ASUS також вражає мене своєю якістю збірки. Завдяки цьому моє робоче середовище завжди зберігається організованим і зручним. Клавіатура є досить комфортною для письма, а дисплей з високою роздільною здатністю дарує чудовий візуальний досвід. І ще одна річ, яка мені сподобалась - це велика кількість доступних портів, що дозволяє підключати різноманітні пристрої без проблем.

0

Вы здесь » Молодежный форум и все все все » Rock » про ноутбук ASUS

Создать форум © iboard.ws Видеочат kdovolalmi.cz